Női kézi: egy év elég Romániából a norvég szélsőnek

Vágólapra másolva!
2014.11.02. 12:39
Meglepő nyilatkozatot tett a Larvik elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmeccs előtt Camilla Herrem, a HCM Baia Mare balszélsője. A 28 éves játékos alig pár hónapnyi romániai légióskodás után úgy érzi, a szezon végén nem folytatja Szűcs Gabrielláéknál.

„Nehéz még megjósolni, mi lesz jövő nyáron, de most úgy érzem, egy év elég lesz Romániában. A csapattársaimmal kiváló a kapcsolatom, de sok dolog hiányzik” – mondta Herrem a Verdens Gangnak. A válogatott szélső egy plusz egy évre írt alá a HCM Baia Maréhoz, előtte nyolc évig a norvég Byasent erősítette.Herrem a Verdens Gangnak. A válogatott szélső egy plusz egy évre írt alá a HCM Baia Maréhoz, előtte nyolc évig a norvég Byasent erősítette.

„Volt egy időszak szeptemberben, amikor teljesen erőtlennek éreztem magamat, mind testileg, mint szellemileg. Hogy jó döntést hoztam-e a Romániába igazolással? Nehéz erre válaszolni, de sportszakmai szempontból úgy gondolom, igen. Kihívást kerestem, és megtaláltam. De vannak dolgok, amelyekhez nem tudok hozzászokni. A meccsekre is teljesen máshogy készülünk, mint amihez hozzá voltam szokva” – beszélt a beilleszkedéséről a norvég játékos, akit a Larvikból több válogatott társa is meglátogatott a meccs előtt, és egy kis hazai édességgel is meglepték.

A D-csoport rangadóját a Larvik nyerte 24–23-ra, Szűcsék hét büntetőt is kihagytak, Herrem egy gólt szerzett honfitársai ellen. A Baia Marét irányító Costica Buceschi reagált játékos szavaira:

„Herrem mindent megkapott, amit szeretett volna. De ha nem érzi jól magát, és távozni szeretne, szabadon megteheti, senkit nem akarunk erővel magunknál tartani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik