Női kézi Eb: sokasodnak a szerb kapitány problémái

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.21. 10:21
Andrea Lekics, Szanja Damnjanovics és Jelena Trifunovics után Krisztina Liscsevics is megsérült a decemberi Európa-bajnokságra készülő szerb női kézilabda-válogatottból.

Lekics, Damnjanovics és Trifunovics felépülésére még van remény, a bokasérülést szenvedő Liscsevics azonban a legfrissebb hírek szerint az idén már nem léphet pályára, így a Metz irányítója lemarad a magyar-horvát rendezésű Eb-ről.

Ezzel tovább nőtt azon játékosok száma, akik nem lehetnek ott az év női kézilabdás csúcseseményén. A Timeoutmagazine összeállítást is készített azokról, akik ilyen-olyan okokból kihagyják vagy kihagyhatják a kontinensviadalt.

MAGYARORSZÁG
Görbicz Anita (irányító, gyermeket vár), Orbán Adrienn (jobbszélső, térdsérülés)

ROMÁNIA
Oana Manea (beálló, térdsérülés), Laura Oltean (irányító, térdsérülés)

SZERBIA
Krisztina Liscsevics (irányító, bokasérülés), Andrea Lekics (irányító, bokasérülés), Szanja Damnjanovics (balátlövő, térdsérülés), Jelena Trifunovics (balátlövő, vállsérülés)

NÉMETORSZÁG
Susan Müller (jobbátlövő, ujjsérülés), Isabell Klein (jobbátlövő, kézsérülés)

LENGYELORSZÁG
Kinga Byzdra (irányító, térdsérülés)

NORVÉGIA
Katrine Lunde (kapus, gyermeket vár), Tonje Nöstvold (jobbátlövő, gyermeket vár), Marit-Malm Frafjord (beálló, Achilles-ín-sérülés), Mari Molid (balátlövő, térdsérülés), Tine Stange (balátlövő, térdsérülés)

HOLLANDIA
Lois Abbingh (balátlövő, térdsérülés)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik