Női kézilabda: csodájára járnak Löke felépülésének

Vágólapra másolva!
2016.06.21. 18:07
Heidi Löke, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának norvég beállója még a Ferencváros elleni bajnoki döntő visszavágója előtt szenvedett boka- és saroksérülést. Előreláthatóan négy-hat hetes felépülési idővel számoltak az esetében, a játékos valójában már három-négy (!) nap után nem érezte a sérülést.

A norvég válogatott csapatorvosa a Verdens Gangnak elmondta, nem szokványos a hasonló gyors felépülés az ilyen sérüléseknél. Löke azonban olyan remek fizikai állapotban van, hogy az átlagosnál jóval gyorsabban gyógyult meg a sérült testrésze.Verdens Gangnak elmondta, nem szokványos a hasonló gyors felépülés az ilyen sérüléseknél. Löke azonban olyan remek fizikai állapotban van, hogy az átlagosnál jóval gyorsabban gyógyult meg a sérült testrésze.

A napokban kihirdetett norvég olimpiai keretben Löke az egyetlen beálló, így Thorir Hergeirsson igencsak örülhet a játékos gyors visszatérésének.

„Heidi a mérkőzések 95-96 százalékát a világbajnokságon is végigjátszotta, és erre lehet számítani Rióban is" – mondta a norvég szövetségi kapitány. Löke is annyit tett hozzá, hogy nem lesz probléma azzal, ha hatvan perceket kell a pályán lennie, Győrben is hozzászokott már a terheléshez.

A NORVÉG OLIMPIAI KERET
Kapusok:
Kari Aalvik Grimsbö (Győri Audi ETO), Katrine Lunde (Rosztov-Don)
Jobbszélsők: Amanda Kurtovic (Larvik), Linn-Kristin Riegelhuth Koren (Larvik)
Jobbátlövők: Nora Mörk (Larvik), Linn Jörum Sulland (Győri Audi ETO)
Irányító: Stine Bredal Oftedal (Issy Paris)
Beálló: Heidi Löke (Győri Audi ETO)
Balátlövők: Veronica Kristiansen (Midtjylland), Ida Alstad (Győri Audi ETO), Emilie Arntzen (Byasen)
Balszélsők: Camilla Herrem (Holstebro), Sanna Solberg (Larvik)
Több poszton bevethető játékos: Mari Molid (Randers)
Tartalék: Silje Solberg (Holstebro)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik