Női kézi: bográcsozni hívja állandó nyolcadik játékosát a Győr

Vágólapra másolva!
2017.05.11. 13:08
null
„Nem tudjuk elégszer megköszönni azt az egész szezonon át tartó, kitartó szurkolást, buzdítást” (Fotó: Gyorietokc.hu)
Május 26-án, péntek délután közös bográcsozásra várja szurkolóit a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. Bartha Csaba elnök a klub hivatalos honlapján így üzent a csapat „állandó nyolcadik játékosának”.

 

Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke a klub hivatalos honlapján hívta meg a szurkolókat egy közös, szezon végi ünneplésre.

"Kedves Szurkolóink!

Nem tudjuk elégszer megköszönni azt az egész szezonon át tartó, kitartó szurkolást, buzdítást, a hosszú órákon át tartó buszutakat egy-egy idegenbeli vagy épp külföldi mérkőzésünk alkalmával, s mindent, amit szurkolóink – pénzt és időt nem sajnálva – klubunkért tesznek.

Csapatunk iránt tanúsított elkötelezettségük példaértékű, rengeteg kritikus helyzeten, holtpontokon lendítették át a győri lányokat, mely fontosságát ők maguk is nem egyszer hangsúlyozták. A sikereinkhez vezető kihívások legyőzéséből szurkolóink is vastagon kiveszik részüket; nagy előnyt jelent, hogy „állandó nyolcadik játékosként” ott vannak velünk a pályán.

Az idei szezon elején, a Dunakapu téren tett ígéretemhez hűen szeretném megragadni az alkalmat, hogy meghívjam szurkolóinkat május 26-án (pénteken) délután egy közös bográcsozásra, melynek keretein belül feleleveníthetjük a szezon legszebb emlékeit!

Köszönjük, Önök nélkül nem sikerült volna! Hajrá ETO! Hajrá Győr!" – olvasható a közleményben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik