Női kézi BL: Zácsik jobb volt Mörknél és Bulatovicsnál is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.27. 14:42
Zácsik Szandra, az FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdázója ellenállhatatlan volt a Bajnokok Ligája 6. fordulójában, elsöprő fölénnyel választották meg a legjobb játékosnak.

Zácsik Szandra káprázatos formában játszott múlt vasárnap a francia Fleury elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A világbajnoki keretbe is bekerülő átlövő 11 gólt szerzett. Az EHF közönségszavazásán az összes voks 60 százalékát kapta meg, azaz a közvélemény is elsöprő fölénnyel látta jobbnak a másik két jelöltnél, Nora Mörknél és Katarina Bulatovicsnál – számolt be róla a fradi.hu.

„Óriási öröm számomra ez az elismerés, nem számítottam rá – mondta Zácsik a klubhonlapnak. – Azért is megtisztelő, mert világszinten elismert játékosokat előztem meg, mindenkinek köszönöm, hogy rám szavazott. Ez lökést, önbizalmat adhat nekem, hogy így kell folytatnom. A meccs után leginkább annak örültem, hogy nyertünk, ráadásul fantasztikus játékkal. Nem az volt a fontos, hány gólt dobtam, hanem hogy hét pontot viszünk magunkkal a középdöntőbe.”a másik két jelöltnél, Nora Mörknél és Katarina Bulatovicsnál – számolt be róla a fradi.hu.

„Óriási öröm számomra ez az elismerés, nem számítottam rá – mondta Zácsik a klubhonlapnak. – Azért is megtisztelő, mert világszinten elismert játékosokat előztem meg, mindenkinek köszönöm, hogy rám szavazott. Ez lökést, önbizalmat adhat nekem, hogy így kell folytatnom. A meccs után leginkább annak örültem, hogy nyertünk, ráadásul fantasztikus játékkal. Nem az volt a fontos, hány gólt dobtam, hanem hogy hét pontot viszünk magunkkal a középdöntőbe.”

Zácsik ősszel tért vissza szülés után, és fokozatosan nyerte vissza formáját, ennek eredményeként a válogatottba is visszakerült. A dániai világbajnokságra készülő nemzeti csapat tagjaként ma 16 órától Ukrajna ellen lép pályára az Elek Gyula Arénában.

A szezonban már másodszor lett Fradi-játékos az aktuális forduló legjobbja, Szucsánszki Zita a 3. körben volt a legjobb, amikor nyolc gólt szerzett a Thüringer HC otthonában elkönyvelt győzelem során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik