Női kézi BL: sérülések sújtják a Fradi szombati ellenfelét

Vágólapra másolva!
2016.10.28. 21:53
Nincs könnyű helyzetben a Ferencváros elleni szombati, dabasi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre készülő HC Leipzig női kézilabdacsapata, ugyanis sérülések miatt eléggé behatároltak a lehetőségei.

A legújabb kieső a nyáron érkező 27 éves jobbátlövő, Tamara Bösch, aki keresztszalag-szakadást szenvedett a hétközi Bundesliga-találkozón. Rajta kívül Saskia Lang és Michelle Urbricht is rehabilitációs munkát végez, míg Franziska Mietzner szintén a térdével bajlódik. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Luisa Schulze a közelmúltban eligazolt, elmondható, hogy nem éppen a legjobb előjelekkel készül a még pont nélküli lipcsei csapat a szombati BL-meccsre. Luisa Schulze a közelmúltban eligazolt, elmondható, hogy nem éppen a legjobb előjelekkel készül a még pont nélküli lipcsei csapat a szombati BL-meccsre.

Persze a Fradinál is vannak gondok, a fehérvári mérkőzést Szekeres Klára és Monori Orsolya is kihagyta, míg Hornyák Dóra és Nerea Pena a bajnokin szedett össze sérülést, és még nem lehet tudni, közülük ki fogja tudni vállalni a játékot.

Már Dabason edzettek a lipcseiek

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

NŐI KÉZILABDA BL
B-CSOPORT, 3. FORDULÓ

FTC-Rail Cargo Hungaria–HC Leipzig (német) 17.00 (Tv: Sport1, élőben az NSO-n)

AZ ÁLLÁS
1. Vardar Szkopje (macedón) 2 1 1 68–51 +17 3
2. FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 2 1 1 59–50 +9 3
3. Asztrahanocska (orosz) 2 1 1 50–56 –6 2
4. HC Leipzig (német) 2 2 48–68 –20 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik