Női kézi BL: Örülök, hogy a végén már mosolyogtunk - Elek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.20. 16:15
A Ferencváros 40–25-re kiütötte a lengyel bajnok Lublint a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában. A magyar csapat edzője, Elek Gábor örül, hogy a találkozó vége már az örömkézilabdáról szólt, és csodálatosnak tartja a két együttes szurkolótábora közötti kapcsolatot.

Mint beszámoltunk róla,

Mint beszámoltunk róla,
a mérkőzés hajrájában még a lengyel szurkolók is a ferencvárosiakat éltették.

„Igazából elég régi és nagyon jó a kapcsolat a két klub szurkolótábora között, és ez valahol gyönyörű. Szenzációs, hogy a ferencvárosi közönség a bemutatásnál »polskázott«, és az, hogy a végén a lengyelek »hajrá fradiztak« – mondta a lefújást követően a Digi Sportnak Elek Gábor. – Ez tényleg egy jó délután volt. Azt gondolom, hogy egy-két periódustól eltekintve nagyon magas színvonalon is tudtunk kézilabdázni, jó sebességgel, tehát abszolút elégedettek lehetünk ma.”

„Okosan, megfontoltan kézilabdáztunk, nyilván nagyon sok mindenben lehet javulni, sőt kell is, de nagyon örülök, hogy a végén már mosolyogtunk, régen tudtunk így, és ez nagyon jó – tette hozzá a ferencvárosiak mestere, aki erősen szurkolt Laura Steinbachnak, hogy megtörjön a jég és betaláljon. – Majdhogynem ezek a legfontosabb momentumok egy ilyen mérkőzésen. Nagyon fontos, hogy visszahozzuk magunk közé azokat, akikben benne van még a görcs, akik gyengébb formában játszottak az elmúlt mérkőzéseken. Ettől leszünk teljesek, és ettől tudjuk végigcsinálni – reményeim szerint sikeresen – ezt az évet.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik