Női kézi BL: megint az MVM a final four névadó szponzora

Vágólapra másolva!
2015.03.30. 17:14
Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. 2015-ben sorozatban másodszor is névadó szponzori szerződést kötött a szervezőkkel a női kézilabda Bajnokok Ligája záró eseményére. A rendezvény hivatalos neve így idén is MVM EHF FINAL4.

A női klubkézilabda csúcseseményét május 9-10.-én rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában. Egy évvel ezelőtt a Győri Audi ETO KC emelhette a magasba a trófeát 10 ezer szurkoló előtt, miután izgalmas mérkőzésen győzött a montenegrói Buducsnoszt Podgorica ellen.

Peter Vargo, az EHF Marketing ügyvezető igazgatója szerint:„Az MVM újabb névadó szponzori szerepvállalása tovább erősíti a női kézilabda rangját és jelentőségét Európában."

A Magyar Kézilabda-szövetség, a négyes döntő hazai szervezője örömmel fogadta a névadó szponzor ismételt szerepvállalását. „A 2014. évi MVM EHF FINAL4 megszervezésével bebizonyítottuk, hogy Magyarország tökéletes helyszín Európa legnagyobb női klubkézilabda eseményéhez" – mondta Vetési Iván, az MKSZ elnöke. – Biztos vagyok benne, hogy az Európa minden részéről érkező szurkolók, akik idén május 9-10-én élőben szurkolnak majd a helyszínen, most is különleges sportélményre számíthatnak."

A négy résztvevő csapat a negyeddöntők után, vagyis április 12-t követően válik ismertté. A final four sorsolására pedig két nappal később, április 14-én kerül sor. Ezen az eseményen kerül bemutatásra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzett diákjai által elkészített új trófea is, amelyet majd az idei győztes emelhet a magasba. A 2015-ös final four elődöntőit május 9-én rendezik, a bronzmérkőzést és a döntőt pedig május 10-én.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik