Női kézi BL: magyaros bombagólok a forduló legszebbjei között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.17. 09:10
Szucsányszki Zita hét találatával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Ferencváros 27–27-es döntetlent játszott a Vardar Szkopje otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyitó mérkőzésén. Az EHF Tv a harmadik helyen be is válogatta a magyar irányító egyik gólját az első forduló legszebbjei közé. Az összeállítás élén másik ismerőssel is találkozhatunk, az első helyen ugyanis Nycke Groot, a Győri Audi ETO holland légiósa végzett, akinek vezérletével csapata simán legyőzte a Midtjyllandot.

A forduló legszebb góljait – köztük Szucsánszki Zitáét és Nycke Grootét – ide kattintva tekintheti meg! A forduló legszebb góljait – köztük Szucsánszki Zitáét és Nycke Grootét – ide kattintva tekintheti meg!

A többi összeállításban is találunk magyaros érdekeltséget. A forduló három sztárja közé bekerült az FTC másik irányítója, Kovacsics Anikó, aki hét góllal terhelte meg a Vardar Szkopje hálóját.

AZ EHF TV ÖSSZEÁLLÍTÁSÁT IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

A legszebb védések között a negyedik helyen szerepel Szikora Melinda (FTC), a harmadikon pedig Kari Aalvik Grimsbö (Győri ETO).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik