Női kézi BL: Görbicz és Löke összehozta a forduló gólját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.16. 13:14
Az EHF Tv munkatársai a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, ötödik fordulója után is összegyűjtötték az öt legszebb gólt, amelyben az első helyet a Görbicz Anita zseniális passzából betaláló Heidi Löke találata érdemelte ki. Nem mellékesen ezzel a góllal nyert a Győri ETO a macedón Vardar Szkopje ellen, fontos két pontot szerezve a középdöntőre.

AZ ÖT GÓLT IDE KATTINTVA NÉZHETIK MEG, ALÁBB A GYŐRI GYŐZTES GÓLT LÁTHATJÁK!AZ ÖT GÓLT IDE KATTINTVA NÉZHETIK MEG, ALÁBB A GYŐRI GYŐZTES GÓLT LÁTHATJÁK!

Görbicz megkönnyezte a sikert, itt nézhetik meg a meccs végi jelenetet!

A LEGSZEBB VÉDÉSEK. Az ötös listából ezúttal sem maradhatott ki a ferencvárosi Szikora Melinda, a Podravka Koprivnica ellen idegenben nyerő magyar csapat kapusa a 19. percben védett szép mozdulattal egy hetest, amely a harmadik helyet érdemelte ki. A második helyre került a győri Kari Aalvik Grimsbö, aki a Vardar ellen a harmadik percben hárította bravúrral Anja Althaus lövését.

A FORDULÓ HÁROM SZTÁRJA. Az EHF ezúttal Kristine Breistöl (Larvik) és Isabelle Gulldén (CSM Bucuresti) mellett Görbicz Anitát választotta ki, rájuk lehet szavazni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik