Női kézi BL: egy héten belül lesz döntés a Fradi óvása ügyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.22. 19:41
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros hivatalosan benyújtotta az óvást az európai szövetségnek, miután női kézilabdacsapata vitatható körülmények között, hétméteresekkel elbukta a HC Leipzig elleni sorsdöntő BL-selejtező mérkőzést. A legfrissebb információ szerint az ügyben egy héten belül születhet döntés.

Bognár László, a Ferencváros kézilabda-szakosztályát működtető kft. ügyvezető igazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy – miután hétfőn benyújtották óvásukat az Európai Kézilabda-szövetségnek (EHF) – az európai szövetségtől azt a tájékoztatást kapták, egy héten belül várható döntés az óvási ügyben.

Mint ismert, két másodperc volt hátra a hosszabbításból, amikor az egygólos hátrányban levő hazaiak szabaddobást végezhettek el. A rövid idő is elég volt nekik az egyenlítésre, bár erősen kérdéses, hogy szabályos körülmények között esett-e az utolsó gól.

A népligeti klub szerint a mérkőzés végét jelző duda már azelőtt megszólalt, hogy a lipcsei játékos eldobta volna a labdát. A ferencvárosiak az óvás mellé a tévéfelvételt is csatolták, amely elvileg nekik ad igazat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik