Női kézi BL: a Szerencsejáték Zrt. a final four kiemelt támogatója lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.08. 14:11
Május 11–12-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére. A női klubkézilabdázás csúcseseményének kiemelt támogatója lett a Szerencsejáték Zrt.

„Szeretettel köszöntjük a Szerencsejáték Zrt.-t a DELO WOMEN'S EHF FINAL4 fedélzetén. Új névadó támogatónkkal, a Delo Grouppal együtt a Szerencsejáték Zrt. megjelenése megerősíti a négyes döntő növekvő népszerűségét és vonzerejét a támogatók és márkáik számára – mondta el David Szlezak, az EHF Marketing ügyvezető igazgatója. – Biztosak vagyunk benne, hogy az EHF FINAL4 jó alkalom és sikeres platform lesz a Szerencsejáték Zrt. számára és újabb lelkes kézilabdabarátokat érhet el.”„Szeretettel köszöntjük a Szerencsejáték Zrt.-t a DELO WOMEN'S EHF FINAL4 fedélzetén. Új névadó támogatónkkal, a Delo Grouppal együtt a Szerencsejáték Zrt. megjelenése megerősíti a négyes döntő növekvő népszerűségét és vonzerejét a támogatók és márkáik számára – mondta el David Szlezak, az EHF Marketing ügyvezető igazgatója. – Biztosak vagyunk benne, hogy az EHF FINAL4 jó alkalom és sikeres platform lesz a Szerencsejáték Zrt. számára és újabb lelkes kézilabdabarátokat érhet el.”

„A Szerencsejáték Zrt. stratégiai céljai közé tartozik a magyar látványsportágak támogatása, ezért is működünk együtt az öt legjelentősebb hazai sportszövetséggel (kézilabda, labdarúgás, kosárlabda, vízilabda, jégkorong). A Budapesten megrendezendő DELO WOMEN' EHF FINAL4 az európai női klubkézilabda legjelentősebb eseménye, amely kiemelkedő lehetőség a Szerencsejáték Zrt. számára, hogy sportfogadási termékeit a kézilabda sportág kedvelői körében népszerűsítse” – mondta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

„A Magyar Kézilabda-szövetségnek immár hagyományos partnere a Szerencsejáték Zrt., együttműködésünk révén pedig a FINAL4 is egy újabb támogatóval gazdagodott – emelte ki Horváth Gabriella, a magyar szövetség főtitkára. – Az Európai Kézilabda-szövetség, az EHF Marketing és a Magyar Kézilabda-szövetség közös prémiumeseménye a négyes döntő, amely a kontinens vezető és egyik legnézettebb labdajáték-eseménye, igazi társadalmi esemény Budapesten, amelyre nagyon büszkék lehetünk. Együttműködésünk révén a Szerencsejáték Zrt. támogatásával igyekszünk még magasabb színvonalon megrendezni a DELO WOMEN'S EHF FINAL4-t, és támogatónkkal együtt nagyon várunk minden kézilabdabarátot már pénteken is, az esemény nyitó bulijára!”

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NÉGYES DÖNTŐ (PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA)
DÖNTŐ – MÁJUS 12.
Vezeti: Joanna Brehmer, Agnieszka Skowronek (lengyelek) 18.00 (Tv: Sport1)
A 3. HELYÉRT – MÁJUS 12.
V: Maike Merz, Tanja Schilha (németek) 15.15 (Tv: Sport1)
ELŐDÖNTŐ – MÁJUS 11.
Vipers Kristiansand (norvég)–Győri Audi ETO KC
V: Viktorija Alpaidze, Tatjana Berezkina (oroszok)
15.15 (Tv: Sport1)
Metz Handball (francia)–Rosztov-Don (orosz)
V:
Kursad Erdogan, Ibrahim Özdeniz (törökök)
18.00 (Tv: Sport1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik