Női kézi BL: A legjobbunkat kellett nyújtanunk - Martín

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.19. 21:32
A BL-címvédő Győri Audi ETO KC 32–23-as győzelemmel kezdte a 2014–15-ös női kézilabda Bajnokok Ligáját a horvát Lokomotiva Zagreb ellen. Ambros Martín, a Győr vezetőedzője szerint a Lokomotiva teljes erőbedobásra késztette csapatát.

„Mindenekelőtt gratulálok az ellenfélnek a BL-főtáblára kerüléshez! Ma nekünk a legjobbunkat kellett nyújtanunk, hogy győzni tudjunk. Harcos mérkőzés volt az első pillanattól kezdve. Minden első mérkőzés nehéz, ez látszódott is, lépésről-lépésre haladtunk, hangyaszorgalommal dolgoztunk az újabb gólokért és kivédekezett támadásokért. Bízom benne, hogy a mai munkánk és győzelmünk megalapozza a további eredményeinket” – vonta meg a mérleget Ambros Martín. Ambros Martín.

„A meccs elején valóban látszódott, hogy nehezen indulunk be. Nagyon vártuk már a mai napot, mert szerettük volna látni, hogy hol tartunk a felkészülésben. Nehéz első félidő után örültünk, hogy összeállt a játékunk, főleg a védekezésünk vált hatékonyabbá. A BL most beindul, jön a heti 2 mérkőzés, de nem bánjuk, élvezni fogjuk, hiszen ezért dolgoztunk idáig" – értékelt a kiválóan játszó Kovacsics Anikó.

A horvátok edzője, Irfan Smajlagic a következőképpen látta a mérkőzést:

„Kiváló játékot láttunk ma, nagyon magas szintű kézilabdát, egy nagyon kemény ellenféllel szemben. Nekünk ez volt az első BL-mérkőzésünk, fontos, hogy meglássuk a saját hibáinkat, ezután azon leszünk, hogy minél hatékonyabban ki tudjuk őket javítani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik