Női kézi BL: a decemberi béreket már át tudta utalni a Valcea

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 14:01
A Ferencvárossal egy BL-középdöntős csoportban szereplő Oltchim Valceánál némi levegőhöz jutottak, miután át tudták utalni a decemberi béreket. A gondok azonban nem oldódtak meg, a jövő héten több játékos is szabadon igazolhatóvá válhat, ha nem tudnak velük megegyezni.

A középdöntőt két vereséggel kezdő Valceára kulcsmeccs vár szombaton a Zvezda otthonában, amelyen egy győzelemmel tudná megőrizni továbbjutási esélyeit. A hangulaton javíthat, hogy át tudták utalni a játékosoknak a decemberi béreket, és igyekeznek a jövő hétre előteremteni a januárira is a fedezetet.

„Több szponzorunk, a szövetség, valamint Valcea városának segítségével ki tudtuk fizetni a decemberi béreket. A következő napokban azon dolgozunk, hogy a januárit fizetéseket is utalni tudjuk” – fogalmazott Nicolau Luca, az Oltchim alelnöke.

A román klubnál szeretnének megegyezni azon játékosokkal is, akik a tartozásokra tekintettel kérték szerződésük felbontását. Alexandrina Barbosa és Silvia Navarro esetében március 4., Ionela Stancánál március 6., míg Allison Pineau-nél március 12. a határidő, ameddig haladékot kapott a Valcea.

A Valcea már Zvenyigorodban van, további jó hír a csapatnál, hogy mindenki Jakob Vestergaard rendelkezésére áll, így a kisebb betegséggel bajlódó Paula Ungureanu, Marija Jovanovic és Iulea Curea is bevethető lesz, csakúgy mint a Brasov elleni meccset egy családtagja halála miatt kihagyó Julija Manaharova. Vestergaard amondó, az eddigi meccseiket is megnyerhették volna, és nem mondtak le az elődöntőbe jutásról.

NŐI KÉZILABDA BL, KÖZÉPDÖNTŐ
II. CSOPORT, 4. FORDULÓ

Zvezda Zvenyigorod (orosz)–Oltchim Valcea (román), szombat, 14.00 (Tv: Digi Sport 1)
Krim Ljubljana (szlovén)–FTC-Rail Cargo Hungaria, vasárnap, 19.30 (Tv: Digi Sport 1)

AZ ÁLLÁS
M GY D V L–K Gk P
1. FERENCVÁROS 3 3 88–82 +6 6
2. Krim Ljubljana (szlovén) 3 2 1 83–78 +5 4
3. Oltchim Valcea (román) 3 1 2 75–76 –1 2
4. Zvezda Zvenyigorod (orosz) 3 3 83–93 –10 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik