Női kézi: az FTC is bejelentette Soós Viktória visszatérését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.17. 14:45
null
Soós Viktória visszatér a Népligetbe (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/szakosztalyok/csapatsportok/noi-kezilabda/hirek/ujra-a-nepligetben/20140417/c/6813">fradi.hu</a>)
Amiről a Nemzeti Sport már a múlt héten beszámolt, az most hivatalossá vált: Soós Viktória a nyártól ismét a Ferencváros női kézilabdacsapatát erősíti, kétéves szerződést kötött a népligeti klubbal.

A jelenleg a Győri Audi ETO kötelékébe tartozó, 28 esztendős balkezes játékos fontos tagja volt a tavaly BL-győztes klubnak, ebben az idényben azonban kevés lehetőséget kapott, aligha függetlenül a ténytől, hogy a montenegrói Katarina Bulatovics személyében az előző nyáron a világ egyik legjobb játékosát igazolta a posztjára az ETO.

„Olyan emberek lesznek körülöttem, akikkel mondhatni együtt nőttem fel, tehát biztosan jól fogom magam érezni. Szerintem a válogatottság szempontjából is jó döntést hoztam. A nemzeti együttes magja itt játszik, ami egyaránt hasznos lehet klubszinten és a válogatott szempontjából egyaránt. Ezenkívül az edző személye is lényeges kérdés volt, mert nem elég, hogy jó legyen egy csapat. Ahhoz még kell valaki, akinek a munkáját elfogadják a játékosok és követik őt. Szerintem Gábor munkája hasonlít Németh Andráséhoz, amiről pedig tudom, hogy jót tesz a játékomnak” – nyilatkozta Soós Viktória a fradi.hu-nak.

„Szívesen játszom olyan klubban, ahol tudom, hogy nagy dolgokra képesek és jó eredményeket érnek el. Márpedig a jelenlegi Fradi is ilyen. Nagyon bízom benne, hogy jövőre ez a csapat, amely már számtalanszor megmutatta, mennyi erénye van, még tovább fejlődik. Szeretnék ennek én is részese lenni” – tette hozzá a jobbátlövő.

Az átlövő alighanem sokkal több lehetőséghez jut a Fradiban, amelyben Zácsik Szandra szülési szabadsága miatt a következő szezonban üresedés lesz a belső posztokon, ráadásul Soós nem is mozog idegenül a Népligetben, elvégre 2006 és 2008 között az FTC játékosa volt, vagyis tagja a zöld-fehérek legutóbbi, 2007-es bajnokcsapatának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik