Női kézi: az edző és két játékos is hosszabbított Békéscsabán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 22:46
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 2016. június 30-ig meghosszabbította Avar György vezetőedző szerződését, így a tavaly nyáron érkezett egykori szegedi válogatott szélső folytatja a munkát a csapattal.

Avar György, aki korábban a Kecskemét és a Mezőkövesd férfi csapatait irányította az első osztályban, 2014 nyarán érkezett Békéscsabára, és irányításával 16 pontot szerezve a 8. helyen végzett az együttes az alapszakaszban, így a középház tagja lett. A célkitűzés teljesítését követően a felek tárgyalóasztalhoz ültek, és hamar megegyeztek a közös munka folytatásáról.Avar György, aki korábban a Kecskemét és a Mezőkövesd férfi csapatait irányította az első osztályban, 2014 nyarán érkezett Békéscsabára, és irányításával 16 pontot szerezve a 8. helyen végzett az együttes az alapszakaszban, így a középház tagja lett. A célkitűzés teljesítését követően a felek tárgyalóasztalhoz ültek, és hamar megegyeztek a közös munka folytatásáról.

Péntek délelőtt két játékos is aláírta az új szerződését, Walfisch Mercédesz és Terenyi Bianka egyaránt egy évvel, 2016. június 30-ig hosszabbította meg kontraktusát.

Terenyi februárban, a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés előtti bemelegítés során keresztszalag-szakadást szenvedett, rehabilitációja hat héttel a műtét után a tervezett ütemben zajlik. A klubnál bíznak benne, hogy a kapus már a 2015–2016-os bajnokság elején visszatérhet a pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik