Női kézi: anyai örömök elé néz a Siófok csapatkapitánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.16. 17:11
null
Mazák-Németh Csilla életében a következő hónapokban nem a labdák játsszák a főszerepet (Fotó: siofokkc.hu)
A Siófok KC csapatkapitánya, Mazák-Németh Csilla anyai örömök elé néz. Szerződése szerint marad Siófokon, és várhatóan 2019-ben tér vissza a pályára – adta hírül a Balaton-parti kézilabdaklub.

 

Nem érte váratlanul klubunkat a hír, Csilla az előző szezonban már egyeztetett a vezetőséggel a terveiről – áll a Siófok KC közleményében. – A megbeszéltek szerint végigjátszotta a 2017–2018-as bajnokságot, és hozzásegítette a csapatot a célok eléréséhez. Ma reggel az öltözőnek is elmondta az örömhírt, és láthatóan mindenki nagyon boldog volt. Az SKC kapitányának hároméves fix szerződése van, és várhatóan a következő szezonban tér vissza a pályára.

A siófoki együtteshez kapcsolódó hír még, hogy Pastrovics Melinda kapusedzőként segíti majd a norvég Tor Odvar Moen vezetőedző munkáját.

„Olyan megoldást találtunk a kapusedzői pozícióra, ami lehetőséget ad egy saját nevelésű, fiatal, ambiciózus edzőnek a fejlődésre. Melinda hosszú ideje a klubhoz tartozik, ismeri az öltözőt, a teljes NB I-es mezőnyt, és szeretne edzőként új szintre lépni. Úgy gondolom, hogy nagy lehetőség neki Moen mellett dolgozni, sokat fog tőle tanulni. A kapusedzői feladatok mellett kapocs lehet az öltöző és a vezetőedző között”
– nyilatkozta Fodor János ügyvezető a siofokkc-hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik