Női kézi: Amorim barbecue-partival ünnepel Brazíliában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.25. 17:55
A rehabilitációját Brazíliában végző Eduarda Amorim nagyon örül az IHF-szavazás végeredményének, amely alapján a Győri Audi ETO átlövője lett 2014 legjobb női játékosa. A mindig mosolygós játékos elárulta, szülővárosában, Blumenauban egy kis barbecue-partival ünneplik meg a sikert.

„Nyertem. Elmondhatom, hogy én vagyok a világ legjobb játékosa. Keményen megdolgoztam érte, de igazságtalan lennék, ha nem emelném ki a szurkolók szerepét, akik nagy kampányt indítottak az érdekemben. Ez a brazil kézilabdának is nagy siker. Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki segített idáig eljutnom, minden edzőmnek, a válogatottnak, a szövetségnek, mindenkinek, aki támogatott. Most a válogatotton a sor, hogy felérjen a csúcsra, jön a vébé, a Pánamerikai Játékok és az olimpia” – mondta Amorim, aki Sao Paulóban végzi rehabilitációját tavalyi térdműtétje után. Amorim, aki Sao Paulóban végzi rehabilitációját tavalyi térdműtétje után.

Várhatóan március végén, április elején tér vissza Magyarországra. Szülővárosában, Blumenauban ünnepli meg, hogy ő kapta meg az elismerést, édesanyja, Olívia szervez számára egy könnyed partit.

„Most ünnepelni fogok, csapunk egy kis barbecue-partit” – tette hozzá Amorim.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik