Kézi: a Veszprémet és dánokat is kaphat az Érd és az FTC

Vágólapra másolva!
2013.11.19. 00:47
Kedden tartják a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének és az EHF-kupa, illetve a KEK nyolcaddöntőjének sorsolását. A bécsi procedúra előtt a BL-ben nem volt bonyodalom a kiemeléssel: a csoporgyőztesek kerültek az első, a csoportmásodikok a második kalapba.
A KEK-ben a három érintett magyar klub közül az Érd és a Ferencváros az első kalapból várja a sorsolást, azaz biztosan elkerülik a Fradihoz hasonlóan a BL-ből érkező címvédőt, a Hypót, ugyanakkor ellenfél lehet a nemzetközi porondon a 3. fordulóban sikerrel bemutatkozó Veszprém, két dán csapat, az Odense vagy a Viborg, esetleg két orosz, a Rosztov Don vagy a Zvezda Zvenyigorod. Az EHF-kupában a Vác első kalapos, így könnyebb ellenfélre számíthat, mint a Fehérvár.A KEK és az EHF-kupa sorsolását 11 órától, a BL-középdöntőét 12 órától tartják Bécsben.
NŐI KÉZILABDA NEMZETKÖZI KUPÁK

BAJNOKOK LIGÁJA
NŐI KÉZILABDA NEMZETKÖZI KUPÁK

BAJNOKOK LIGÁJA

1. kalap: GYŐRI AUDI ETO KC, FC Midtjylland (dán), Krim Ljubljana (szlovén), Vardar Szkopje (macedón)
2. kalap: Thüringer HC (német), Buducsnoszt Podgorica (montenegrói), Sävehof (svéd), Larvik (norvég)

KEK
1. kalap: ÉRD (HUN), FTC-RAIL CARHO HUNGARIA (HUN), Hypo NÖ (osztrák), Podravka Koprivnica (horvát), Team Tvis Holstebro (dán), Fleury Loiret (francia), Metz (francia), Byasen (norvég)
2. kalap: VESZPRÉM, Lokomotiva Zagreb (horvát), Odense (dán), Viborg (dán), Buxtehude (német), Tertnes Bergen (norvég), Rosztov Don (orosz), Zvezda Zvenyigorod (RUS)

EHF-KUPA
1. kalap: IPRESS CENTER-VÁC, Köbenhavn (dán), Esbjerg (dán), Elche Mustang (spanyol), Bayer Leverkusen (német), U Jolidon (román), Dinamo Volgográd (orosz), Lada (orosz)
2. kalap: FEHÉRVÁR KC, Banik Most (cseh), Rocasa Ace Gran Canaria (spanyol), Frisch Auf Göppingen (német), Asztrahanyocska (orosz), Michalovce (szlovák), Skuru (svéd), Cankaya Bel. Ankaraspor (török)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik