Női kézi: a siófoki lányok nyerték meg a sárkányhajófutamot

Vágólapra másolva!
2014.07.20. 09:27
A siófoki kézilabdások a balatonföldvári sárkányhajósok meghívásának tettek eleget, hogy az első két hét kemény munkája után kicsit kikapcsolódjanak, és mielőbb egységes társasággá kovácsolódjanak. És hogy legyen némi izgalom is, bekapcsolódott a programba az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem élvonalbeli röplabdacsapata is – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Az SKC hajóján Golovin Vlagyimir vezetőedző diktálta a tempót, a játékosok pedig mindent megtettek a győzelemért. Ott voltak a hajóban az új igazolások, így a három idegenlégiós is. A brazil világbajnok Piedade, a német Wörz és a fehérorosz Kumpel egyaránt kiválóan beilleszkedett a csapatba a vízen is. A két NB I-es somogyi hölgykoszorú párharcát végül az SKC nyerte meg. A kaposvári röplabdások azzal vigasztalták magukat, hogy ők csak augusztusban kezdik meg a felkészülést, így még várnak arra, hogy formába lendüljenek.

„Ezúton is szeretnénk megköszönni a meghívást a balatonföldváriaknak, nagyon jól éreztük magunkat – mondta egy kis úszás után, már a parton Golovin mester a siofokkc.hu-nak. – Ez a délután nem csak a sportról szólt, hanem a csapatépítésről is. Az új játékosok, úgy tapasztalom, hamar beilleszkednek, és remek közösség formálódik az öltözőben. Külön köszönet a röplabdás lányoknak: szerintem minden idők legjobb kaposvári sárkányhajós csapatát sikerült legyőznünk..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik