Női kézi: A siker nem nézi, hol születtél – Ambros Martín

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.28. 16:16
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata gőzerővel készül a szombati Szuperkupa-mérkőzésre, valamint a bajnoki rajtra és a Bajnokok Ligája selejtezőjére. Ambros Martín vezetőedző a klub hivatalos honlapjának beszélt a különböző nemzetiségű játékosok együttműködéséről.

„A mai kézilabda egyik legfontosabb és legfantasztikusabb tényezője, hogy lehetőségünk van különböző kultúrájú és mentalitású játékososokkal találkozni, és a közös munka során együtt élünk, tanulunk egymástól, rengeteg közös élményt, pillanatot gyűjtünk. A siker nem nézi, hol születtél!” – mondta Ambros Martín a gyorietokc.hu-nak, majd kitért a Ferencváros elleni meccsre.Ambros Martín a gyorietokc.hu-nak, majd kitért a Ferencváros elleni meccsre.

„Revánsérzésem nincs, hiszen mi vagyunk a Szuperkupa címvédői. A szokásos mérkőzés előtti érzéseim vannak. Szeretném már, ha elkezdődne a versenyzés. A felkészülésre két fontos dolgot terveztünk: egyrészt azt, hogy fizikailag jó alapot teremtsünk a szezonra, másrészt azt, hogy az új játékosokat mielőbb beillesszük a játékrendszerünkbe. Nem vagyunk még csúcsformában, de a felkészülési mérkőzések azt mutatják, hogy a jelenlegi helyzetben is versenyképesek vagyunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik