Női kézi: a négy hónap után menesztett edző beperelte a CSM-et

Vágólapra másolva!
2019.06.01. 08:47
Magnus Johansson bírósághoz fordult, miután kirúgása után nem kapta meg a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a szerződése szerint neki járó összeget.

A mindössze négy hónap után, tavaly októberben menesztett svéd az első edző, aki távozása után pereli a bukaresti klubot. Johansson azt szeretné elérni, hogy fizessék ki az eredetileg két évre kötött szerződése szerint neki járó teljes összeget, ami a puterea.ro oldal szerint nagyjából 100 ezer euró. Május 24-én volt az első tárgyalási nap, a következő június 27-én lesz. tavaly októberben menesztett svéd az első edző, aki távozása után pereli a bukaresti klubot. Johansson azt szeretné elérni, hogy fizessék ki az eredetileg két évre kötött szerződése szerint neki járó teljes összeget, ami a puterea.ro oldal szerint nagyjából 100 ezer euró. Május 24-én volt az első tárgyalási nap, a következő június 27-én lesz.

Minden szakosztályt egybevéve jelenleg több mint 45 per zajlik a CSM ellen, volt alkalmazottak és beszállítók fordultak bírósághoz. Csak a férfi és női kézilabdacsapat edzőire 1 557 588 lejt, azaz körülbelül 350 ezer eurót költött a CSM az adófizetők pénzéből az elmúlt évben, mert fizette a kirúgottakat is.

A CSM közben egy női Román Kupát leszámítva semmit sem nyert idén, noha öt csapatsportban is a bukaresti klubé volt a legnagyobb büdzsé az országban, egyikben sem lett bajnok.

A női kézicsapatnál a közelmúltban kinevezett Tomas Ryde másfél év alatt már az ötödik edző, az említett periódusban Johanssonon kívül Helle Thomsen, Per Johansson és legutóbb Dragan Djukics is irányította Neaguékat..

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik