Női kézi: a klasszis norvég szélső aláírt a nagybányaiakhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.24. 00:36
A nyártól a romániai HCM Baia Mare női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Camilla Herrem, a norvég válogatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok balszélsője.

Nemrég megírtuk, hogy Herremnek változatlan feltételekkel kínált szerződést norvég klubja, a Byasen. A 27 éves szélső ezt nehezményezte, bár azt mondta, hogy nem csak a pénz a fontos a számára. Végül mégis az új kihívást választotta, és aláírt a jobb anyagi kondíciókat kínáló nagybányai csapathoz. A két évre szóló szerződés a nyártól lép érvénybe, Herrem először igazol külföldre.Nemrég megírtuk, hogy Herremnek változatlan feltételekkel kínált szerződést norvég klubja, a Byasen. A 27 éves szélső ezt nehezményezte, bár azt mondta, hogy nem csak a pénz a fontos a számára. Végül mégis az új kihívást választotta, és aláírt a jobb anyagi kondíciókat kínáló nagybányai csapathoz. A két évre szóló szerződés a nyártól lép érvénybe, Herrem először igazol külföldre.

A norvég játékost a jövőben újabb magasan jegyzett kézilabdázók követhetik a HCM Baia Maréba, a város polgármestere ugyanis elmondta: nemzetközi szinten is jegyzett csapatot szeretnének felépíteni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik