Női kézilabda: a Fradiból és a Podravkából is erősít az MTK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 16:58
A hét elején megkezdte a felkészülést a női kézilabda NB I 2016–2017-es idényére az MTK, amelynek kerete jelentősen átalakult az elmúlt szezonhoz képest.

Tizenegyen távoztak a fővárosi klubtól: Martina Baciková, Balog Beáta, Barna Éva, Faluvégi Dorottya, Gera Szimonetta, Ignácz-Pethő Renáta, Termány Rita, Tóth Melinda, Török Petra, Valovics Nóra és Wolf Alexandra – számolt be róla az mtk.hu.Tizenegyen távoztak a fővárosi klubtól: Martina Baciková, Balog Beáta, Barna Éva, Faluvégi Dorottya, Gera Szimonetta, Ignácz-Pethő Renáta, Termány Rita, Tóth Melinda, Török Petra, Valovics Nóra és Wolf Alexandra – számolt be róla az mtk.hu.

Kapusposztra érkezett Víg Vivien Debrecenből és Hlogyik Petra a Ferencvárosból. Szintén a Fradiból teszi át a székhelyét az ifjúsági válogatott irányító, Háfra Noémi. A Békéscsabától távozó rutinos ukrán válogatott jobbátlövő, Olga Nyikolajenko fontos erősítés lehet az MTK-nak. Szintén kék-fehérben folytatja pályafutását a Podravka Vegeta 24 éves horvát balátlövője, Lana Frankovic.

Víghez hasonlóan a DVSC-től szerezték meg a 27 éves jobbátlövőt, Slakta Petrát. Az elsősorban balszélsőként bevethető Stranigg Zsófia a Szent István SE-ből érkezik, míg a 24 éves irányítót, Tóth Esztert a Váctól igazolták le.

A tavalyi mezőnyjátékosok közül továbbra is az MTK Budapestet erősíti Blaubacher Dóra, Dakos Noémi, Lilija Gorilszka, Horváth Dóra, Hosszu Boglárka, Kovács Gréta, Szádvári Krisztina és Sztankovics Réka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik