Női kézi: a DVSC szélsője sírt volna, ha közönség előtt búcsúzik el

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.04.15. 10:55
null
Varsányi Nóra március elején játszott utoljára a DVSC-ben (Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Matey István)
Varsányi Nóra, a DVSC kézilabdázója úgy játszotta le az utolsó mérkőzését, hogy akkor még nem tudta, az volt az utolsó. A 28 esztendős jobbszélső visszavonul, ám marad a debreceni klub alkalmazásában.

 

Mint ismert, a Debrecent 2009 óta erősítő játékos februárban jelentette be, hogy a 2019–2020-as idény végén befejezi a profi pályafutását. A Magyar Kézilabda-szövetség nemrég véget vetett a mostani kiírásnak, így Varsányi Nóra március 6-án lépett pályára utoljára.

„Már korábban sejtettem, hogy az Érd ellen játszottam az utolsó meccsemet, úgy, hogy nem is tudtam, hogy az volt az utolsó – idézi a dvsckezilabda.hu Varsányi Nórát. Ha visszagondolok, jó összecsapás volt, megvertük az egyik közvetlen riválisunkat, jól játszottunk. Legalább ez vigasztal. Ha közönség előtt búcsúzom, biztos sírtam volna, lehet, hogy már a mérkőzés közben is, de soha nem tudjuk meg, milyen lett volna…”

A DVSC a negyedik helyen állt az NB I-ben, amikor a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették a bajnokságot.

„Maradt bennem hiányérzet, ám nemcsak emiatt, hanem az egész idény miatt, amely most hivatalosan olyan, mintha meg sem történt volna. Pedig nagyon jól sikerült, nem gondoltam volna ősszel, hogy ilyen jól szerepelünk.”

Varsányi több mint tíz év alatt 283 tétmérkőzésen összesen 478 gólt szerzett a Loki színeiben.

„Nem szeretnék elszakadni a csapattól, jövök majd meccsekre, sőt minden hazai találkozón ott leszek! Civilként is a klub kötelékében maradok. Sportközgazdász diplomát szereztem, így a nemzetközi-társadalmi kapcsolatokért felelek majd” – árulta el Varsányi Nóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik