Női kézi: a családjával élvezi a dán edző a balatoni nyarat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.29. 17:44
null
Christian Dalmose és családja a Balatonnál nyaral (Fotó: siofokkc.hu)
Christian Dalmose, a Siófok női kézilabdacsapatának dán edzője egy hónapot a hazájában töltött, de már visszatért a Balaton partjára, ahol a családjával élvezi a nyarat. Ezután erős kerettel kezdheti meg a felkészülést a következő idényre, ráadásul még további új játékosok érkezhetnek csapatába.

 

 

„Négy hetet Dániában töltöttem a családommal, ami nagyon feltöltött energiával – számolt be Christian Dalmose az utóbbi hónapjáról a siofokkc.hu-nak. – A barátaimmal is tudtam lenni egy picit, de hogy őszinte legyek, vártam már, hogy visszajöhessek Siófokra. Sokat meséltek nekem arról, hogy ez a város a nyár fővárosa, úgyhogy úgy döntöttünk a családommal, hogy ők is velem tartanak, és a következő két hétben kiélvezzük a balatoni nyarat, mielőtt elkezdenénk a felkészülést. Azt tervezem, hogy Budapesten is eltöltünk egy kis időt, nagyon szeretjük a fővárost is. A következő tíz napban teljes egészében összerakunk és lepontosítunk mindent a menedzsmenttel a nyári felkészüléssel kapcsolatban.”

A kérdésre, miszerint a szurkolóik számíthatnak-e még további igazolásokra, a következőt válaszolta a dán szakember:

„Reményeim szerint igen. Már így is erős keretet alakítottunk ki, de szeretnék még egy, maximum két játékost átigazolni. Többet most nem mondhatok, a vezetőség nagyon keményen dolgozik azon, hogy a lehető legjobb kerettel vágjunk neki az új szezonnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik