Női kézi: 100 ezer eurót fizetett a Győr Grimsbőért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 10:21
Egy dán kézilabdás blogger úgy tudja, hogy a Győri Audi ETO KC 100 ezer eurót fizetett a dán Esbjerg női kézilabdacsapatának Kari Aalvik Grimsbőért.

A kapusproblémákkal küzdő Győri ETO Kari Aalvik Grimsbővel erősítette meg keretét a napokban. A kétszeres olimpiai bajnok norvég kiválóságnak élő szerződése volt a dán Esbjergnél, így a magyar csapat nem ingyen szerezte meg.

A hivatalos vételárról nem számoltak be a klubok, ám Rasmus Boysen tudni véli, mennyit fizettek a győriek Grimsbőért. A magát kézilabdafüggőnek tituláló dán blogger a Twitteren azt írta, hogy értesülései szerint a Győrnek 100 ezer eurójába került új kapusa. Az úriember hozzátette, több pénz van a női kézilabdában, mint azt gondolta.A kapusproblémákkal küzdő Győri ETO Kari Aalvik Grimsbővel erősítette meg keretét a napokban. A kétszeres olimpiai bajnok norvég kiválóságnak élő szerződése volt a dán Esbjergnél, így a magyar csapat nem ingyen szerezte meg.

A hivatalos vételárról nem számoltak be a klubok, ám Rasmus Boysen tudni véli, mennyit fizettek a győriek Grimsbőért. A magát kézilabdafüggőnek tituláló dán blogger a Twitteren azt írta, hogy értesülései szerint a Győrnek 100 ezer eurójába került új kapusa. Az úriember hozzátette, több pénz van a női kézilabdában, mint azt gondolta.

A Kari Aalvik Grimsbővel készült interjúnkat itt olvashatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik