HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.12.09 22:56 Frissítve: 2018.12.09 23:44

Kiélezett meccs németveréssel; Lanzafame motivációi

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.


Női válogatottunk végig éles meccset játszott a németekkel a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjében, s a hajrában ugyan az ellenfélnél volt az előny, előbb Schatzl Nadine egyenlített, majd Háfra Noémi káprázatos bal felső sarkos bombájával a győzelmet is megszereztük, ami azt jelenti, hogy bár nagyon kiegyensúlyozott a csoport, a négy közé jutásra is megmaradt az esély. A helyszínről Papp Bálint tudósított.

Elégedett gólgyáros. Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Mezőkövesd ellen duplázó Davide Lanzafame nyolc találattal vezeti a góllövőlistát, nincs is oka panaszra, s a téli pihenő előtt a Mol Vidi FC elleni, vasárnapi rangadón begyűjthető három pont motiválja, azután viszont jöhet Dominika.

Kádár Tamás jól érzi magát a Dinamo Kijevnél, de mivel a legjobb korban van, egy kihívást jelentő ajánlatra igent mondana, mert topbajnokság topcsapatába vágyik.

Bernek Péter a 400 vegyes Európa-bajnokaként ugrik vízbe kedden kezdődő kínai a rövid pályás úszó-világbajnokságon, ám a hosszú kihagyás miatt nem tudja pontosan, mire is számíthat Hangcsouban. Kovács Erika interjúja.

Az első első: Jászapáti Petra aranyérmet szerzett 500 méteren Almatiban – ezt megelőzően magyar női rövid pályás gyorskorcsolyázó még sosem nyert világkupaversenyt.

Ezen a hétfőn sem hiányozhat a Népsport-mellékletünk. 1943: Puskás Öcsi, a 16 esztendős újonc; 1938: Joe Louis a Nemzeti Sportban; Gyetvai László megszerette a whiskyt; A futballbarát Mussolini.

2019.01.14 15:05:57

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), RUSZNÁK GYÖRGY (közvetítés)

Nyolcvankilenc százalékos lövési hatékonyság, hatgólos győzelem a harmadik fordulóban.

2019.01.13 17:14:55

Kézilabda Nedelykov Tamás (Koppenhága), Rusznák György (közvetítés)

Az afrikaiaknak esélyt sem adtunk, már az első félidőben elhúztunk, majd tízgólos győzelem lett a vége.

2019.01.11 17:20:01

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága, összefoglaló), MAROSI GERGELY (percről percre)

Félidőben még három gól volt az előny, de a végén a mieinknek kellett futniuk az eredmény után.