Kézilabda: Végre elmehetek a férfi BL döntőjére – Bulatovics

Vágólapra másolva!
2020.07.08. 19:08
null
Katarina Bulatovicsnak a társakkal közös öröm és bánat hiányzik majd leginkább (Fotó: Török Attila)
A profi kézilabdától június 29-én Győrből visszavonuló Katarina Bulatovics nem tudja elképzelni, hogy napi szinten a kézilabdában maradjon, de szurkolóként vissza fog térni a mérkőzésekre. A következő évben Győrben is láthatjuk még, és végre el tud menni a férfi BL négyes döntőjére.

 

„A jelenlegi helyzetben nehéz hosszú távra tervezni, egyelőre napról napra lehet. Az biztos, hogy a családomnak akarok élni, anya akarok lenni – idézte az eurohandball.com Bulatovicsot. – Ezenkívül be akarom fejezni a tanulmányaimat, már nem sok van a mesterkurzusból.”

A négyszeres BL-győztes azt mondta, nem akar napi szinten a kézilabdában dolgozni.

„Nem akarok aktív szerepet vállalni a sportágban, ezt nem tudom elképzelni. De nagy szurkoló maradok, az biztos. Végre megtehetek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A minap például belegondoltam, hogy elmehetek a férfi BL négyes döntőjére Kölnbe. Régi álmom volt, de eddig nem valósíthattam meg” – mondta Bulatovics.

Hozzátette, a pályán leginkább a csapattársakkal közös öröm és bánat fog hiányozni neki.

„Nem szakadok el teljesen, biztos, hogy Győrben ott leszek néhány BL-meccsen” – mondta Bulatovics, aki külön köszönetet mondott Bartha Csabának, hogy a győriek vezetőjeként rugalmasan kezelte a visszavonulását, és a koronavírus miatt kialakult huzavonában teret adott neki arra, hogy szabadon döntsön a visszavonulásáról. Ezt végül akkor jelentette be, amikor eldőlt, hogy nem lesz idén női BL négyes döntő.

A karrierjéről elmondta, a legemlékezetesebb pillanat számára a legkeserűbb is, a 2012-es londoni olimpián megnyert ezüstéremre büszke, de az elveszített döntő örök bánat marad számára. Persze 2012 így is a legsikeresebb éve volt, hiszen Eb-t nyert a montenegrói válogatottal, és BL-t a Podgoricával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik