Kézilabda: Siófokról igazolt másodedzőt a Kolding

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.26. 10:31
null
Lars Rasmussen (középen) két évre írt alá a KIF csapatához (Fotó: Kif.dk)
A Siófok női kézilabdacsapatának edzője, Lars Rasmussen lesz a KIF Kolding férficsapatának új másodedzője, ezt a klub a hivatalos honlapján jelentette be.

 

A játékosként Európa-bajnok (2008) és vb-bronzérmes (2007) szakember nyolc éve edzősködik, a Horsens, a Vendsyssel és a Ringköbing után tavaly nyáron igazolt Siófokra. A magyar klubtól távoznia kellett, de nem maradt munka nélkül: ő lett Lars Frederiksen asszisztense Koldingban.

„Nem titok, hogy Lars Frederiksent nagyon jól ismerem. Ugyanúgy gondolkodunk a kézilabdáról, sokat jelent, hogy vele dolgozhatok. Amikor megkaptam a felkérést, nem gondolkodtam sokat” – nyilatkozta Lars Rasmussen, aki kétéves szerződést írt alá.

A játékoskereten belül komoly változások lesznek, hiszen Lasse Boesen visszavonult, Marcus Cleverly a svéd Ystad, Anders Lynge, Morten Björnshauge és Philip Stenmalm a francia Pays d'Aix, Magnus Landin Jacobsen a német Kiel, Petter Överby a német Erlangen, Bo Spellerberg a svájci St. Gallen, Lundbye Kristiansen a Nordsjaelland, míg Sebastian Augstinussen a Skjern játékosa lesz.

Érkezik Rickard Frisk (Alingsas), Alexander Morsten (Randers), Mattias Thynell (Sönderjyske), Martin Mauer Larsen, Kasper Irming Andersen és Andreas Vaever (mindhárom Skanderborg).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik