HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.11 11:27

Kézilabda: Nem szeretek a középpontban lenni – Kiss Éva

Kiss Éva még a Székesfehérváron töltött évek alatt került közelebbi kapcsolatba a menhelyes kutyusokkal, akik közül már akkor szívesen hazavitt volna magával egyet, de mindig a nagy kutyákba szeretett bele. Miután a kiváló kézilabdakapus a Győrhöz került, a helyi menhelynél folytatta a kutyasétáltatást. Itt találkoztak össze Oszkárral. A Nemzeti Sport Sportkrém mellékletében pénteken megjelenő hosszabb interjúhoz készült videóban beszél a kutyusáról, valamint arról is, hogyan kezeli a népszerűséget.

Az Év Sportpillanatának is megválasztott, a Győrnek BL-győzelmet érő védése okán kétségtelenül a figyelem középpontjába került, ám a magyar válogatott kapus jobban érzi magát a háttérben.  

„Igaz, hogy én fogtam meg az utolsó másodpercekben azt a lövést, a legjobbkor, de a BL-győzelem csapatmunka volt, amiért az egész csapat keményen megdolgozott. Ilyenkor természetesen kapok üzeneteket a szurkolóktól, ami jólesik, de mindenkinek nem tudok válaszolni. Mindig meglepődöm egyébként, hogy az ország bármely pontján is járok, felismernek az emberek. Sőt, mentem ki Németországba, megálltam egy benzinkútnál, és ott is gratuláltak az Európa-bajnoki szerepléshez. Ez kicsit fura volt, még mindig nem teljesen szoktam meg, hogy felismernek.”

Ha még többet szeretne megtudni a kiváló kapusról, keresse a Sportkrém mellékletet a pénteki Nemzeti Sportban.  

 

2019.01.19 19:33:53

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Herning, összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Green parádézott az olimpiai bajnok kapujában • Két góllal megnyertük a 2. félidőt.

2019.01.18 23:49:51

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Most kezdődik a tánc!

2019.01.17 22:17:49

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Merthogy a kapus japán megfelelője olyan szókép, amely a középkorba visszanyúlva magyarázza a várvédő tevékenységének lényegét.

2019.01.17 18:19:13

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppemhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Máthé remekül szállt be, 25 percig vezettünk, de a svédekben több tartalék volt, és 33–30-ra nyertek.