nemzetisport.hu 2019.01.11 11:27

Kézilabda: Nem szeretek a középpontban lenni – Kiss Éva

Kiss Éva még a Székesfehérváron töltött évek alatt került közelebbi kapcsolatba a menhelyes kutyusokkal, akik közül már akkor szívesen hazavitt volna magával egyet, de mindig a nagy kutyákba szeretett bele. Miután a kiváló kézilabdakapus a Győrhöz került, a helyi menhelynél folytatta a kutyasétáltatást. Itt találkoztak össze Oszkárral. A Nemzeti Sport Sportkrém mellékletében pénteken megjelenő hosszabb interjúhoz készült videóban beszél a kutyusáról, valamint arról is, hogyan kezeli a népszerűséget.

Az Év Sportpillanatának is megválasztott, a Győrnek BL-győzelmet érő védése okán kétségtelenül a figyelem középpontjába került, ám a magyar válogatott kapus jobban érzi magát a háttérben.  

„Igaz, hogy én fogtam meg az utolsó másodpercekben azt a lövést, a legjobbkor, de a BL-győzelem csapatmunka volt, amiért az egész csapat keményen megdolgozott. Ilyenkor természetesen kapok üzeneteket a szurkolóktól, ami jólesik, de mindenkinek nem tudok válaszolni. Mindig meglepődöm egyébként, hogy az ország bármely pontján is járok, felismernek az emberek. Sőt, mentem ki Németországba, megálltam egy benzinkútnál, és ott is gratuláltak az Európa-bajnoki szerepléshez. Ez kicsit fura volt, még mindig nem teljesen szoktam meg, hogy felismernek.”

Ha még többet szeretne megtudni a kiváló kapusról, keresse a Sportkrém mellékletet a pénteki Nemzeti Sportban.  

 

2019.07.19 17:32:31

Kézilabda M. Á.

Junior női kézilabdázóink fordulatos mérkőzésen harcolták ki a fináléba jutást Győrben.

2019.07.13 21:43:32

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban csupán karnyújtás a végtelen? Vagy a gyémánt még csiszolatlan, és pusztán a szerencsés napállásnak köszönhetően esett rá egyszer, talán egyetlenegyszer éppen úgy a fény, hogy teljes pompájában ragyogott?

2019.07.10 23:51:02

Kézilabda SIMON JÓZSEF

NS-VÉLEMÉNY. A célkereszt az én mellemen lesz.

2019.07.05 18:43:29

Kézilabda SIMON JÓZSEF

Nagy László vérbeli, társait magával ragadó csapatkapitány volt Veszprémben és a válogatottban.

2019.06.28 17:24:53

Kézilabda SIMON JÓZSEF

Mi volt az oka, hogy Nagy László Barcelonában „ragadt”, és vonakodott hazajönni?