Kézilabda: magára hagyták az RK Ohridot a portói éjszakában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.13. 14:35
null
Az éjszakai Porto gyönyörű, bár ha az embernek nincs szállása…
Lemondott pályaválasztói jogáról az RK Ohrid 2013 férfi kézilabdacsapata, amely az EHF-kupa hétvégi, 2. fordulójában Portóban lejátssza a párharc mindkét mérkőzését. A hazai együttes azonban nem bizonyult jó házigazdának, ugyanis elfelejtett szállást foglalni a csütörtök éjszaka megérkező ellenfélnek.

 

 

Az Európai Kézilabda-szövetséghez fordult panaszával az RK Ohrid 2013 férficsapata, miután lemondva pályaválasztói jogáról hiába érkezett meg csütörtök éjjel Portugáliába, a házigazda nem várta a repülőtéren, és szállást sem foglalt a játékosok számára.

A 24rakomet.mk portál beszámolója szerint a macedónok szerda éjjel indultak útnak otthonról, busszal Belgrádba utaztak, onnan Zürichbe repültek, és végül egy újabb átszállással este 9 körül érkeztek meg Portóba.

A 21 órás utazás után már az gyanús volt, hogy a vendéglátó klub részéről senki sem várta a küldöttséget a repülőtéren, de végül a szállodában derült ki, hogy a szobákat nem foglalták le számukra, hely pedig egyáltalán nem volt.

Órákig tartó várakozás és egyeztetés során a macedónokat végül éjfél után egy városon kívüli hotelben tudták elszállásolni, ők pedig értesítették az EHF-et a történtekről,

A két csapat szombaton és vasárnap csap össze egymással, a párharc esélyese a Porto, amely tavaly a csoportküzdelmek során legyőzte otthon a spanyol Granollerst és a dán Midtjyllandot is, s a későbbi győztes Göppingentől is csupán szoros csatákban kapott ki.

Az Ohrid az előző fordulóban – mindkét mérkőzését hazai pályán játszva – 48–47-es összesítéssel búcsúztatta a holland KRAS/Volendamot (24–24, 24–23).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik