Kézilabda: Carlos Ruesga két évre a Veszprémé - írja a Marca

Vágólapra másolva!
2013.05.28. 19:16
null
Ruesgát már csak az orvosi vizsgálat választja el a Veszprémtől (Fotó: handballspain2013.com)
Hetek óta húzódik a spanyol Carlos Ruesga (León) veszprémi szerződtetési ügye, amely a Marca című szaklap szerint kedden lezárult. Javier Romano, a lap szakírója szerint az irányító kétéves megállapodást írt alá – erről azonban a veszprémiek nem tudnak.

Mióta a lejáró szerződésű Császár Gábor bejelentette, hogy az évad végén elhagyja az MKB Veszprémet, folyamatosak a találgatások: ki követi őt az irányító poszton, ki lesz a másik karmester a spanyol Chema Rodríguez mellett.

A Marca című szaklap keddi információja szerint a döntés megszületett: a világbajnok (2013) Carlos Ruesga távozik a csődbe menő Leóntól és kétéves szerződést írt alá a magyar bajnokhoz.

A Nemzeti Sport már május 25-én megírta, hogy jó haladnak a megbeszélések a spanyol játékos menedzsere, David Caballero és a veszprémi vezetők között, akik a Marca hírére reagálva kedden megerősítették: tárgyalnak a leóni irányító igazolásáról, ám Ruesgára a jövő héten, a remélt aláírás előtt még orvosi vizsgálat vár Veszprémben. Ennek eredményétől függ, szerződtetik-e a világbajnokot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik