Kézilabda: a pilótafülkébe tört volna az utas, a játékosok állították meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.06. 18:48
A szerb RTV és a Blic egybehangzó értesülései szerint egy férfi megpróbált bejutni a pilótafülkébe a Lufthansa vasárnapi, menetrend szerinti Frankfurt–Belgrád járatán, az utast az újvidéki Vojvodina férfi kézilabdázói fékezték meg.

A jordániai utas a levegőben elkezdte a pilótafülke ajtaját ütni és megpróbált betörni. Az RTV-nek a Vojvodina elnöke, Milan Djukics elmondta: a már korábban is „gyanúsnak tűnő” utast Milan Markovics másodedző, Alekszej Rasztvorcev és a légiutas-kísérők együttes munkájával sikerült ártalmatlanná tenni. Mirkovics és Rasztvorcev voltak az utas „őrei” a leszállásig, de a jordániai férfi ezt követően már nyugodtan viselkedett.z RTV-nek a Vojvodina elnöke, Milan Djukics elmondta: a már korábban is „gyanúsnak tűnő” utast Milan Markovics másodedző, Alekszej Rasztvorcev és a légiutas-kísérők együttes munkájával sikerült ártalmatlanná tenni. Mirkovics és Rasztvorcev voltak az utas „őrei” a leszállásig, de a jordániai férfi ezt követően már nyugodtan viselkedett.

A gép incidens nélkül landolt 12.45-kor, a bajkeverő utast átadták a rendőrségnek kihallgatásra. Az utast 48 órára őrizetbe vették. A Vojvodina csapata a Porto elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésről tért haza.

„Az volt a benyomásunk, hogy a férfi mentálisan nem stabil. Az út során többször ülést váltott, és megpróbált beszédbe elegyedni velem. Zavartnak tűnt ez alapján, két vagy három perc alatt vagy tucatnyi kérdést tett fel, vadul csapongott. Az út során aztán egyszer csak felkelt, a pilótafülkéhez ment, megpróbálta kinyitni, dörömbölt, és kiabált, hogy nyissák ki” – idézi Djukicsot az RTV.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik