Kézi: Valaki Jim Carrey, valaki Tom Cruise lesz – Vranjes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.03. 11:49
Magyarországra költözött Ljubomir Vranjes, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője. A tréner terjedelmes interjút adott a klub hivatalos honlapjának, és beszélt többek között terveiről, az  edzőtáborról, és arról is, mit vár el a játékosoktól.

Én olyan edző vagyok, aki megköveteli a következőket: száz százalék szív, száz százalék szenvedély és száz százalék akarat idézi a klub honlapja Ljubomir Vranjest. Ha a játékosok mindezt megadják nekem minden alkalommal, amikor pályára lépnek, elégedett leszek velük, az eredménytől függetlenül. Kihagyhatnak egy lövést, lehet rossz napjuk, ez mindenkivel megeshet. Nagyon sok szurkolónk van ebben az Arénában, és nagyon sokan követnek minket figyelemmel, amikor játszunk. Tartozunk nekik ezzel a három dologgal. Szeretnék néhány változtatást a játékstílusunkban. Nehéz 21 embert motiválni edzőként, de van egy tervem. Remélem, a játékosok is elfogadják majd, hiszen mindenkinek szerepe lesz, mint egy filmben. Valaki Jim Carrey lesz, valaki Tom Cruise, de lehet, hogy néha egy Arnold Schwarzeneggerre lesz szükségem. Minden a győzelemről szól, minden összecsapást meg akarunk nyerni, és ez csak így lesz lehetséges."Én olyan edző vagyok, aki megköveteli a következőket: száz százalék szív, száz százalék szenvedély és száz százalék akarat idézi a klub honlapja Ljubomir Vranjest. Ha a játékosok mindezt megadják nekem minden alkalommal, amikor pályára lépnek, elégedett leszek velük, az eredménytől függetlenül. Kihagyhatnak egy lövést, lehet rossz napjuk, ez mindenkivel megeshet. Nagyon sok szurkolónk van ebben az Arénában, és nagyon sokan követnek minket figyelemmel, amikor játszunk. Tartozunk nekik ezzel a három dologgal. Szeretnék néhány változtatást a játékstílusunkban. Nehéz 21 embert motiválni edzőként, de van egy tervem. Remélem, a játékosok is elfogadják majd, hiszen mindenkinek szerepe lesz, mint egy filmben. Valaki Jim Carrey lesz, valaki Tom Cruise, de lehet, hogy néha egy Arnold Schwarzeneggerre lesz szükségem. Minden a győzelemről szól, minden összecsapást meg akarunk nyerni, és ez csak így lesz lehetséges."

A vezetőedző elárulta: orvosi vizsgálatok várnak a csapatra július 21-én, majd július 23-án kezdődik az igazi munka.

Veszprémben kezdünk, majd elmegyünk Szlovéniába 10-11 napra, ahol az edzőtábort tartjuk – folytatta Vranjes. – Ezután játszunk pár felkészülési meccset Németországban, majd Veszprémben a 40. évfordulóra rendezett tornán. Utána pedig már a nyakunkon lesz a szezon. Remek lesz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik