Kézi: úton a visszatérés felé – Görbicz elkezdte az edzéseket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.31. 13:58
null
Görbicz már nagyon várja, hogy újra játszhasson (Fotó: Győri Audi ETO)
Szülése után nyolc héttel Görbicz Anita elkezdte az edzéseket. A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának világklasszis irányítója saját erőnléti edzővel kezdte el a futást és a konditermi edzéseket, hogy mielőbb visszanyerje állóképességét és csatlakozhasson a társakhoz.

„Az a tervem, hogy szeptember elsejéig visszanyerjem az erőnlétemet, amely ahhoz szükséges, hogy újra a csapattal edzhessek – mondta Görbicz Anita a gyorietokc.hu-nak. – Szerencsére jó állapotban vagyok, így remélem, ennek nem lesz akadálya. Onnantól kezdve igyekszem mielőbb százszázalékos állapotba kerülni, újra összeszokni a csapattal és megismerni az új játékosokat. Szerencsére Boldizsár nagyon jó baba, kiegyensúlyozott, nyugodt, előfordult már, hogy jött velem a konditerembe is.”

A klasszis irányítót arról is megkérdezték, mikor tud újra pályára lépni:

„Mivel még csak néhány napja kezdtem el az edzéseket, erre korai lenne válaszolni. Szeptember elseje után, a csapattal közös edzések alapján fogjuk látni, mikor leszek kész a játékra. Mindenesetre a célom, hogy mielőbb visszatérjek, hiszen már nagyon hiányzik a labda, a csapat, a játék. Az anyaság csodás érzés, de nekem igazán a kézilabdával együtt teljes az életem!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik