Kézi: Ujj- és lábtörés, majdnem szem nélkül maradtam – Sterbik a gyerekkoráról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.13. 14:54
Tizennégy évnyi légióskodás után tért vissza Veszprémbe a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes kapus, Sterbik Árpád, akinek hosszú pályafutása alatt volt ideje kitapasztalni, hogyan tud a legjobban felkészülni egy komoly mérkőzésre. Az NSO Tv videójában mindemellett mesél a gyerekkoráról, amely hozott számára izgalmakat bőven, illetve az is kiderül, miért a Keresztapa a kedvenc filmje. Még többet tudhat meg Sterbikről a Nemzeti Sport pénteki számában!

Sterbik Árpád elárulta: már macedóniai légióskodása alatt rájött, hogy sokkal nyugodtabban tud felkészülni a mérkőzésekre, ha előtte egyedül tölti az éjszakát egy szállodában. Már csak azért is, mert például szombatonként a gyerekei szeretnek igen korán kelni.

A Telekom Veszprém kapusa arról is mesélt, hogy mozgalmas gyerekkora volt, tört el az ujja, a lába és egy indiános játék következtében majdnem elveszítette az egyik szemét is.

Megtudtuk tőle, hogy biztosan Magyarországon képzeli el a jövőjét, de egyelőre csak a kézilabdára koncentrál, nem tudja pontosan, mihez kezd utána.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik