Kézi: Ortega szerint Pálmarsson még előrébb léphet Veszprémben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.04. 12:33
Mint tegnap beszámoltunk róla, Aron Pálmarsson az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Kálomista Gábor, a Veszprém társelnöke a Nemzeti Sportnak elmondta, szerették volna, ha a jelenleg a Kielt erősítő irányító már az idén csatlakozik a csapathoz, de a hosszas egyeztetések végeredményeként aláírt hároméves szerződése végül csak jövő nyáron lép érvénybe.

„Nem egyszerűen jó, hanem nagyon jó igazolásnak tartom – mondta határozottan Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém edzője. – A hét végén sajnos éppen a saját bőrünkön tapasztaltuk, milyen remek irányító és átlövő. A BL-elődöntőben hét akciógólt lőtt, vagyis főszereplő volt a legyőzésünkben. Júliusban még csak huszonnégy éves lesz, vagyis ideális korban van. Fiatal kora ellenére tapasztalt játékos, rengeteget fejlődött Kielben Alfred Gíslason keze alatt. Szerintem Veszprémben Lékai Mátéhoz hasonlóan még előrébb léphet, tovább építheti karrierjét."Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém edzője. – A hét végén sajnos éppen a saját bőrünkön tapasztaltuk, milyen remek irányító és átlövő. A BL-elődöntőben hét akciógólt lőtt, vagyis főszereplő volt a legyőzésünkben. Júliusban még csak huszonnégy éves lesz, vagyis ideális korban van. Fiatal kora ellenére tapasztalt játékos, rengeteget fejlődött Kielben Alfred Gíslason keze alatt. Szerintem Veszprémben Lékai Mátéhoz hasonlóan még előrébb léphet, tovább építheti karrierjét."

A Veszprém a szeptemberben kezdődő idénynek az irányító helyén Lékaival, Chema Rodríguezzel és Carlos Ruesgával vág neki, jövő nyáron viszont Pálmarssonnal együtt már négyen lesznek ezen a poszton. Kérdés, ki megy, ki marad, netán megtartja mindkét lejáró szerződésű spanyolt is a klub. Ezt ma kevesen tudják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik