Kézi: a következő szezonban sem indul a SEHA-ligában a Szeged, egy új játékos jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.21. 09:47
A következő szezonban sem indul a SEHA-ligában a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Szögi Nándor operatív igazgató a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, egyben marad a keret, egy új játékos érkezése várható, akit a tervek szerint a héten jelentenek be.

„A részünkről nincs tervbe véve a következő szezonban sem a SEHA-ligában való indulás. Ahhoz, hogy egy ilyen sok utazással járó, erősebb mérkőzéseket is magában foglaló sorozatban részt vegyünk, több játékosra lenne szükség. Láthatjuk a Veszprém példáján is, hogy a keretükben sokkal több az olyan játékos, akit Európában bárki elfogadna a kezdőcsapatában. Ha sikerül bekerülnünk a Bajnokok Ligájában a felsőházba, akkor a csoportkörben már hét hazai és hét idegenbeli meccsünk lesz, emellett az MKSZ-szel folytatott versenynaptár-tárgyalások alapján a Magyar Kupában is hamarabb kapcsolódik be a két nagy, ez úgy megemeli a mérkőzésszámot, hogy a SEHA-liga nem fér bele” – mondta el Szögi Nándor, aki úgy tudja, a török Besiktas viszont várhatóan csatlakozik a sorozathoz.Szögi Nándor, aki úgy tudja, a török Besiktas viszont várhatóan csatlakozik a sorozathoz.

A Szeged operatív igazgatója a kerettel kapcsolatban hozzátette: „Egyetlen új játékos érkezése várható, akit a héten jelenthetünk be. A csapat egyébként együtt marad, ez megkönnyíti a szakmai munkát is.”

Mint korábban megírtuk, spanyol sajtóhírek szerint Thiagus Petrus Goncalves dos Santos, a Naturhouse La Rioja brazil balátlövője érkezik Szegedre.

Szögi a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőről elmondta, bízik benne, hogy Juan Carlos Pastor vezetőedző kitalál valamit, és meglepetést szerezhetnek a várhatóan a Veszprémmel megvívandó fináléban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik