Kézi BL: szegedi kapus az álomcsapatban, bravúr bravúr hátán – videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.06. 11:43
José Sierra, a Mol-Pick Szeged kapusa parádésan védett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában, s óriási szerepe volt abban, hogy csapata 26–21-re legyőzte a PPD Zagrebet. Nagyszerű teljesítményét „jutalmazták” is: az EHF Tv beválasztotta a forduló álomcsapatába, valamint óriási védései bekerültek a legnagyobb bravúrok közé. Az öt legszebb találat között ott van Balogh Zsolt (szintén Mol-Pick Szeged) gólja, míg a nőknél Görbicz Anita (Győri Audi ETO) egyik villanása a legszebb gólok közé, Kari Aalvik Grimsbö (Győri Audi ETO) kapus hárításai pedig a legnagyobb védések közé került be.

Grimsbö szenzációs védésekkel, Görbicz Anita pedig hat góllal járult hozzá ahhoz, hogy a Győri Audi ETO KC 33–22-re legyőzte a dán Esbjerget. Grimsbö szenzációs védésekkel, Görbicz Anita pedig hat góllal járult hozzá ahhoz, hogy a Győri Audi ETO KC 33–22-re legyőzte a dán Esbjerget.

Grimsbö bravúrjai


Görbicz találata a legszebbek között
VIDEÓ ITT!

A férfiaknál is van ok az örömre: nem elég, hogy a Szeged 26–21-re nyert a PPD Zagreb ellen, a magyar csapat két kulcsjátékosának teljesítményét is elismerte az EHF Tv!

José Sierra kapus bekerült a forduló álomcsapatába, emellett az egyik hétméteresnél bemutatott kettős bravúrja a legszebb védések között is ott van, Balogh Zsolt hét gólja közül pedig az egyik helyet kapott a forduló legszebb találatai között.

Sierra hatalmas védései

Balogh Zsolt gólja a legszebbek között

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
B-CSOPORT, 13. FORDULÓ

MOL-PICK SZEGED–PPD ZAGREB (horvát) 26–21 (14–12)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
KÖZÉPDÖNTŐ, 1. CSOPORT, 9. FORDULÓ

THÜRINGER HC (német)–FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 29–29 (15–17)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
KÖZÉPDÖNTŐ, 2. CSOPORT

GYŐRI AUDI ETO KC–TEAM ESBJERG (dán) 33–22 (17–11)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik