Kézi BL: Macedóniának büszkének kell lennie a csapataira - Lazarov

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.02. 19:20
Kiril Lazarov, a Barcelona férfi kézilabdacsapatának jobbátlövője szerint Macedóniának büszkének kell lennie a Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese közé bekerülő Metalurg és Vardar Szkopjéra. A kiváló játékos a Veszprémet tartja esélyesnek a PSG ellen, míg saját párharcukban örült a Löwennek.  

„Nehéz feladat vár ránk, a Löwen modern kézilabdát játszik, örülök, hogy a legkeményebb rivális vár ránk. Szeretjük a kihívásokat, jelenleg az »oroszlánoké« a legerősebb német keret” – mondta Kiril Lazarov a BL-negyeddöntő kapcsán, hozzátéve, hogy nincs meglepve a macedón klubok sikere láttán.Kiril Lazarov a BL-negyeddöntő kapcsán, hozzátéve, hogy nincs meglepve a macedón klubok sikere láttán.

„Macedóniának büszkének kell lennie a csapataira. Megemelem a kalapom Lino Cervar előtt, akinek nem használják ki kellőképpen a tudását. Főszerepet játszott a Metalurg közelmúltbeli sikereiben, és az akadémiáról kikerülő fiatal macedón játékosok fejlődésében. Három évig dolgoztam a Vardart irányító Raul Gonzálezzel is a Ciudad Realnál, volt néhány újdonsága, amit megtanított nekünk. Ezért sem lepődtem meg a Vardar produkcióján” – tette hozzá a jobbátlövő, aki a Veszprém–PSG párharcban a magyar csapatot tartja favoritnak, de a franciák továbbjutása sem lenne meglepő számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik