Kézi BL: a Szeged és a Veszprém kapta a legszebb gólokat – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.26. 11:56
null
José Manuel Sierra tehetetlen volt Domagoj Pavlovic lövésénél (Fotó: Szabó Miklós)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ezúttal is megválasztotta a Bajnokok Ligája aktuális fordulójának legszebb góljait, legnagyobb védéseit és legjobb játékosait – magyar érdekeltségnek most sem voltunk híján.

Kezdjük a sort a férfiakkal: sajnos az öt legszebb gól kategória első két helyezettjének a Szeged és a Veszprém volt a szenvedő alanya. Előbbinek a PPD Zagreb játékosa, Domagoj Pavlovic lőtt kapásgólt egy szép bejátszást követően, míg Mikler Rolandot a Flensburg jobbátlövője, Holger Glandorf „ajándékozta meg” egy iszonyatos erejű bombagóllal – a német együttes ezzel a találattal mentette döntetlenre a találkozót.

Mikler nevével a top öt védésnél is találkozhatunk, a Veszprém kapusa bravúrral hárította Anders Zachariassen ziccerét.

Az álomcsapatba a Szegednek 12 gólt vágó Zlatko Horvat (PPD Zagreb) került be jobb oldali átlövőként, míg a képzeletbeli gárdában Mario Sostaric – aki két héttel korábban a forduló legszebb gólját lőtte – játszik mellette szélsőként, ő kilencszer talált be a hétvégén.

A nőknél a Ferencváros kapusának, Bíró Blankának a bravúrja az ötödik helyre volt elég a top öt védésnél, míg a zöld-fehérek 19 esztendős átlövője, Háfra Noémi a hét fiatalja címet érdemelte ki a Buducsnoszt Podgorica elleni játékával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik