Kézi BL: a PSG szerint a Kiellel egy szinten van a Veszprém

Vágólapra másolva!
2014.04.01. 13:58
Bécsben kisorsolták a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének párosítását. A magyar bajnok MKB-MVM Veszprém a francia PSG-t kapta ellenfélként. A sorsolás után kiderült: mindkét fél részéről el tudtak volna képzelni könnyebb ellenfelet is.

„Nem igazán vagyok boldog, a lehetséges legerősebb ellenfelet kaptunk. Ha lehetne újabb sorsolást rendezni, újra sorsolnék. Nagyon erős csapat a PSG, nagyon erős kerettel. A német csapatokat jobban ismerjük, a macedón csapatok is kitűnőek, de inkább német csapatot választottunk volna ellenfélül. De ez a sorsolás, jól fel kell készülnünk, a szurkolók biztosan segítenek minket, ebből erőt kell meríteni” – nyilatkozta a sorsolás után az EHF Tv-nek Hajnal Csaba, a veszprémiek sportigazgatója.Hajnal Csaba, a veszprémiek sportigazgatója.

A párizsiak részéről Bruno Martini, a csapat általános igazgatója nyilatkozott az európai szövetségnek, és azt mondta, könnyebb sorsolást is el tudott volna képzelni. „Ez a szezon nagyon nehéz számunkra, és most két kemény összecsapás jön a Veszprémmel. Ellenfelünk az egyik legtöbbet fejlődött csapat, amellyel szemben nehéz dolgunk lesz. Nagyszerű atmoszféra jellemzi a veszprémi arénát, nagyon nehéz ott játszani, mindig nagy a nyomás, kemény lesz számunkra” – reagált Martini, akitől megkérdezték, melyik a jobb, hogy egy „játszó” ellenfelet kaptak a Veszprém révén, vagy szerencsésebb lett volna a „smirgli” stílusú Vardar Szkopje.

„A meccs az meccs, ez az edzőkre tartózik, de egyénileg nagyon jó erőkből áll a Veszprém, és nagyon kemény ellenfél. Nem megy annyira jól számunkra idegenben, de az nem igaz, hogy vendégként alárendelt szerepet játszunk, hiszen a Barcelona elleni meccset leszámítva idegenben is szoros eredményeket értünk el. Vannak problémáink, de általában sikerül ezeket megoldani, harcolni fogunk Veszprémben is, ahogy tőlünk telik. Ha lehetett volna választani, lehetett volna jobb is, inkább a Vardarral játszottunk volna, mert jobban ismerjük, míg a Veszprém és a Kiel egy szinten van” – mondta Martini.

A sorsolásról további részleteket itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik