Kézi: augusztus 31-én lesz az első Szuperkupa-nap - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 11:39
null
Augusztus 31-én mérkőzik meg a négy legjobb magyar csapat (Fotó: NS-archív)
Hivatalossá a vált a korábban már megjelent hír, miszerint a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) páros Szuperkupa-meccset tervez augusztus végére.

Az MKSZ hagyományteremtő szándékkal életre hívta a Szuperkupát, amelynek keretében egy napon, egy helyszínen kerül sor a női és férfi NB I első két-két helyezettjének díjmérkőzéseire – olvasható a szövetség hírlevelében.

Az első Szuperkupát augusztus 31-én rendezik meg a Veszprém Arénában, majd évenként a többi résztvevő klub részvételével, semleges helyszínen, az MKSZ rendezésében zajlik le a kézilabdás csúcsrendezvény.

Augusztus végén a nők versengésében Győri Audi ETO KC–FTC-Rail Cargo Hungaria találkozót játszanak, majd ezt követően a férfiak trófeájáért az MKB-MVM Veszprém a Pick Szegeddel mérkőzik meg. A klubok és az MKSZ megállapodtak arról is, hogy a Szuperkupát 2014 és 2018 között biztosan megrendezik.

A Szuperkupára hamarosan megindul a jegyárusítás az MKB-MVM Veszprém szervezésében. Amint a mérkőzések kezdési időpontja véglegessé válik, az MKSZ és a részt vevő klubok tájékoztatják a nyilvánosságot a Szuperkupa pontos menetrendjéről és a jegyvásárlási lehetőségekről – tájékoztatott róla a szövetség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik