Kézi: a Veszprém szívesen segít a Dunaújvárosnak

Vágólapra másolva!
2016.04.12. 14:39
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatát működtető részvénytársaság – a kialakult helyzetre való tekintettel – szívesen nyújt segítséget az EHF-kupa döntőjébe jutott Dunaújvárosi Kohász KA női csapatának abban, hogy méltó körülmények között vívhassa meg a nemzetközi kupadöntő hazai mérkőzését – áll a bakonyi klub honlapján megjelent közleményben.

Mint ismert, az újvárosi csarnok nem alkalmas a döntő megrendezésére, így a csapat albérletbe kényszerül. A klub legszívesebben Veszprémben játszana, de a Syma-csarnokot és a dabasi arénát is megjelölte lehetséges helyszínként. Veszprémben szívesen nyújtanak segítő kezet az Újvárosnak:Mint ismert, az újvárosi csarnok nem alkalmas a döntő megrendezésére, így a csapat albérletbe kényszerül. A klub legszívesebben Veszprémben játszana, de a Syma-csarnokot és a dabasi arénát is megjelölte lehetséges helyszínként. Veszprémben szívesen nyújtanak segítő kezet az Újvárosnak:

„A Veszprém felajánlja a Kohásznak a Veszprém Aréna használatát a kupadöntőre úgy, hogy a lányok dunaújvárosi szurkolói számára 50 százalékos kedvezményű belépést biztosítunk az Arénába. Ezzel is segíteni kívánjuk a szurkolókat, hogy az utazás ellenére minél többen élőben biztathassák kedvenc csapatukat. Az ügyben a Veszprém megbízottja haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Kohász képviselőivel.

A lányok megérdemlik, hogy bár nem otthoni csarnokukban játszanak, Veszprémben otthoni hangulatban érezhessék magukat.

Az MVM Veszprém – egyébként Európában is legendás szurkolótáborát – pedig arra fogjuk kérni, hogy töltsük meg a csarnokot – úgy, mint szoktuk, és buzdítsuk a dunaújvárosi lányokat úgy, mintha saját csapatunknak szurkolnánk. Azt pedig már igen sokan tudják, hogy az felér egy fél győzelemmel” – olvasható a handballveszprem.hu-n.

Az EHF ma megtartott sorsolásán kiderült, hogy az Újváros idegenben kezdi a német TuS Metzingen elleni párharcot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik