Kézi: a BL-szereplés motiválta Nilssont a veszprémi váltásban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 18:37
Tegnap este megérkezett Veszprémbe a férfi kézilabdacsapat legújabb igazolása, a svéd Andreas Nilsson, aki kedden kapcsolódik be a felkészülésbe. A Hamburgból távozó válogatott beálló elmondta, leginkább a BL-szereplés motiválta a váltásban.

„A leginkább az motivált, hogy a Veszprém a Bajnokok Ligájában játszik, és azon kívül is kemény meccsek várnak rá. Úgy gondolom, hogy jelenleg nagyobb, erősebb csapat, mint a Hamburg, ezért szerződtem ide" – mondta az mkb-mvmveszprem.hu-nak adott interjújában Andreas Nilsson, aki hozzátette, két remek évet töltött Hamburgban, legszebb emlékként a BL-címet viszi magával.mkb-mvmveszprem.hu-nak adott interjújában Andreas Nilsson, aki hozzátette, két remek évet töltött Hamburgban, legszebb emlékként a BL-címet viszi magával.

„Nem láttam olyan sok meccsét a Veszprémnek, de láttam őket játszani a Bajnokok Ligájában. Úgy gondolom, hogy jó és szép kézilabdát játszik a csapat, amelybe szerintem én is be fogok tudni illeszkedni. Hallottam, hogy nagyon fanatikus és hangos itt a szurkolótábor. Ígérem, hogy a legjobbamat fogom nyújtani, hogy minél több örömet okozhassak nekik a csapat játékosaként."

„Úgy gondolom, hogy jó formában vagyok jelenleg. Nagyon várom már, hogy csatlakozhassam az új csapatomhoz és együtt edzhessek velük. Még nem találkoztam velük korábban, úgyhogy szeretnék most már mielőbb mindenkinek köszönni és bemutatkozni. Nem tudok túl sok mindent Magyarországról, ez a második alkalom, hogy itt vagyok, de a kezdeti benyomásaim nagyon jók. Veszprém egy csendes, nyugodt városnak tűnik, ami azért is szimpatikus, mivel én is egy hasonló kis városból származom. Várom már, hogy felfedezzem Veszprémet és a környékét."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik