Hosszabbítás: hazatér a világ legjobb kapusa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 17:33
A Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk:

Egyelőre költözködik Szkopjéból, ingázik Ada és Veszprém között – családja jövőjét már a királynék városában képzeli el Sterbik Árpád. A világ- és Európa-bajnok, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdakapus a macedón Vardartól szerződött két évre a Veszprémhez, ahová tulajdonképpen visszatér, hiszen több mint tíz esztendeje itt vált világklasszissá, és innen indult a kézilabda világát meghódító útjára.

A 38 éves klasszis mesél adai családjáról, a kézilabda-dinasztiát elindító édesapjáról, példaképeiről, a negyven felé beérő kapuskollégákról, lehetséges utódairól, valamint arról, miként lett három országnak is állampolgára.

A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében Simon József interjúját olvashatják Sterbik Árpáddal.

És a Hosszabbításban még olvashatnak arról, hogy…
…melyik futball-világbajnokság csoportmérkőzésén szaladt be a kuvaiti emír testvére a pályára, hogy a játékvezető ténykedése ellen tiltakozzon. Malonyai Péter írása.
…miért húzza be a nyakát reflexszerűen Matt Hall, amikor átrepül a Lánchíd alatt. És miért tartja a Formula–1-es Monacói Nagydíjhoz hasonlatosnak a budapesti Red Bull Air Race-futamot Michael Goulian. A pontversenyt egyaránt 36 ponttal vezető két pilótával Tóth Anita készített páros interjút.
…hol lépett szintet az edzőképzésben Buzsáky Ákos. Sinkovics Gábor faggatta a korábbi 20-szoros válogatott labdarúgót.
…mekkora a jelentősége a videoelemzésnek a kiemelt csapatsportágakban. Győri Ferenc készített körképet.
…védett futball- és kézilabdakaput is, nehézsúlyú bokszolónak készült, de ma már csak a feszültséget püföli ki magából Vidnyánszky Attila. A Nemzeti Színház igazgatójával Thury Gábor beszélgetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik