Hosszabbítás: Ambros Martín elmegy, de már ide tartozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.25. 18:07
null
Ambros Martín és az újra elhódított magyar bajnoki trófea (Fotó: Tumbász Hédi)
A Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk:

 

„Őszintén? Az idei év elején már úgy éreztem magam, mint valami bűnöző, ráadásul kívülről is sokan éreztették velem ugyanezt. Most, három trófeával később is ugyanúgy vannak sérültjeink, mégsem háborog már senki. Én pedig elbizonytalanodtam – megjegyzem, a hat győri év alatt a sok elszúrt mindennapi apróság mellett ez volt a legnagyobb hiba, amelyet elkövettem –, feladtam önmagam, másoknak akartam megfelelni. Annyit mondogatta mindenki, hogy én teszem tönkre a játékosokat, hogy már magam is kezdtem elhinni, emiatt elkezdtem külső hangokra hallgatva kételkedni magamban, változtatni az edzésmunkán.”

Ez lett volna az oka annak, hogy Ambros Martín távozott a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról, hogy egy utolsó, feledhetetlen szezon után, immár négyszeres Bajnokok Ligája-győztesként az orosz Rosztov-Donnál folytassa? S miért bánja, hogy nem tanult meg magyarul? És miért akarta Görbicz Anita felpofozni?

Ezekre a kérdésekre is választ kap a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletéből, amelyben Bálint Mátyás készített minden részletre kiterjedő interjút a hat év alatt a húsz lehetséges trófeából tizenhatot elnyerő spanyol edzővel.

És a Hosszabbításban még olvashat arról is, hogy…
…melyik magyar futballsiker volt édesebb az álomnál is?
…miként jutott az újsághirdetésben toborzott játékosoktól immár második román élvonalbeli szezonjáig a Sepsi OSK futballcsapata?
…miért maradhat a kudarc után is a skót Dundee United kispadján a jövőt építő László Csaba?
…mégis meddig mehet el a futballedző a játékosai kritizálásában?
…miként játszott döntő szerepet az úszás az egyik legjobb magyar kortárs képzőművész, Garay Nagy Norbert pályájának alakulásában?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik