Gyász: főhajtással emlékezett a Mol-Pick Szeged Simon Józsefre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.26. 20:01
A Szlovéniában edzőtáborozó Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata főhajtással emlékezett hatvannégy éves korában autóbalesetben elhunyt kollégánkra, Simon Józsefre. Alább a klub hivatalos honlapján megjelent búcsúzást tartalmi változtatás nélkül idézzük.

„64 éves korában autóbalesetben elhunyt Simon József, a Nemzeti Sport kézilabda-szakírója. Hazánk egyik ismert sportújságírója évtizedeken keresztül tudósított csapatunk meccseiről.„64 éves korában autóbalesetben elhunyt Simon József, a Nemzeti Sport kézilabda-szakírója. Hazánk egyik ismert sportújságírója évtizedeken keresztül tudósított csapatunk meccseiről.

Megdöbbenve értesültünk a hírről. Először nem is akartuk elhinni, mert Józsi, te hozzánk is tartoztál. Mindig elsőként érkeztél a meccsünkre, jöttél fel a folyosóra, üdvözöltél mindenkit, beszélgettél, mosolyra fakasztottál bennünket, pedig a mérkőzések miatt mindig dolgozott bennünk a drukk. De te tudtad, hogy ilyenkor kell egy poén, egy jó szó, ami egy picit kizökkent bennünket a felfokozott állapotból.

„A szokásos!” – mindig így akkreditáltál. Többet ezt nem halljuk. És már te is tudtad, hogy kékben kell jönni a szegedi meccsre, ilyenkor mindig mondtad: „Látjátok! Kék ingben vagyok!”

Kegyetlen az élet. Nem válogat. Szomorú most a szívünk, mert egy nagyszerű embert veszítettünk el, aki a sportért, azért a játékért dolgozott, amit mi is, a Mol-Pick Szeged-család szeret. Milyen jó lett volna megint arról beszélgetni, hogy mit hozhat az új idény.

Józsi! Sokszor mondtuk neked, hogy köszönöm, de azt kevésszer közöltük veled, hogy az egész csapat szeretett. Emléked megőrizzük, a szlovéniai edzőtáborban pedig egy kört alkotva emlékezünk Rád!

Hiányzol majd! Isten, Veled! Tudósíts fentről, a volános fiúk, akik már nincsenek közöttünk, már üdvözöltek, Piki pedig megmutatta, hogy honnan tudsz tudósítani, mert te vagy az égiek kézilabda sportújságírója.

Őszinte részvétünk,

a MOL-PICK SZEGED”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik