Férfi kézilabda: újra edzésbe állt a Mol-Pick Szeged

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.10.05. 10:15
null
Juan Carlos Pastor csapata legközelebb a Porto vendégeként lép pályára a BL-ben (Fotó: Karnok Csaba/Délmagyarország, archív)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a karantén lejárta után újra edzésbe állhattak a negatív teszttel rendelkező, egészséges játékosok.

 

Mint ismert,korábban hat szegedi játékosnál (köztük saját bevallása szerintBánhidi Bencénél, Borut Mackovseknél ésDean Bombacnál) mutatták ki a koronavírus-fertőzést, így a csapat sosem látott kerettel lépett pályára a Bajnokok Ligájában a Kielce elleni idegenbeli mérkőzésen, amelyet26–23-ra elveszített. Lengyelországból hazatérveújabb játékosnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, így a Kielce elleni mérkőzésre utazó keret tagjai hatósági karanténba kerültek.

A karantén lejárta után újra edzésbe állt a csapat, igaz, egyelőre meglehetősen sok hiányzóval. Mario Sostaric, Luka Stepancic és Stefán Sigurmannsson egyelőre sérülés miatt nem tud a többiekkel készülni, míg a koronavírusos játékosokra további vizsgálatok várnak, mielőtt újrakezdik az edzéseket.

A héten két mérkőzésen is pályára lépett volna a Szeged, ám ahogy arrólbeszámoltunk, az Orosháza és a Tatabánya elleni bajnoki meccset is későbbi időpontra halasztották, így Juan Carlos Pastor csapata legközelebb október 15-én, a Porto vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligájában.

Log into Facebook | Facebook

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik